17 вересня на Kickstarter розпочався проект на підтримку воїнів АТО.

Святослав Пащук створив пін-ап календар із повним зібранням чарівних захисниць Українізації – Military Pin Up Girls calendar.

Стиль Pin Up, або фотографії моделей чи актрис, чиї серійні фотографії були призначені для неформального дисплея (стін), знайшов широку популярність ще під час Першої світової війни. Для солдатів такі зображення були уявленням про ідеальну красиву жінку і символізували очікування дому.

Більше року тому, коли почався збройний конфлікт в Україні, Святослав вирішив створити плакат у стилі пін-ап для підтримки солдатів Національної гвардії України, що воюють у Східній Україні.

Несподівано виявилось, що плакат отримав величезний успіх в інтернеті. Велика кількість людей запитували про можливість придбати його.

Тому автор вирішив продовжити і через деякий час накопичив певну кількість плакатів на замовлення для конкретних підрозділів.

Святослав сподівається, що охочих придбати календар виявиться достатньо і невдовзі перші надруковані наклади потраплять до наших хлопців на передову.

 

Наша редакція з цікавістю ставиться до таких починань, тим більше, що ідея Святослава Пащука є більш ніж гідною відповіддю фотосесії у ЛНР.

01 02 03 04 05 06

 

 

Поддержите сайт, не проходите мимо рекламы:

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.


2 + 3 =