Онлайн трансляцію відкритого засідання робочої групи Конституційної Комісії з прав людини, котре повністю присвячене розгляду змін до Конституції, до яких закликає петиція «Законодавчо затвердити право громадян України на захист» можна побачити тут.

У першому корпусі Києво-Могилянської академії, в аудиторії 301 розпочалося відкрите засідання робочої групи Конституційної Комісії з прав людини, котре повністю присвячене розгляду змін до Конституції, до яких закликає петиція, повідомляє Українська асоціація власників зброї.

Як відомо, Президент України Петро Порошенко уповноважив голову Конституційної Комісії Володимира Гройсмана залучити до роботи над змінами до Конституції, про які йдеться у петиції, голову наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгія Учайкіна, як ініціатора петиції, а також представників громад, вчених-конституціоналістів і юристів.

І сьогодні вперше на офіційному державному рівні відкрито публічне обговорення реакції на пряме звернення громадян до української влади.

Робоча група Конституційної Комісії представить різні погляди на зазначені в Петиції питання, що, сподіваємося, стане початком формування нових цивілізованих правових відносин у державі. До сьогодні в Україні ще не було настільки кваліфікованої і водночас відкритої дискусії з питання права громадян на збройний захист свого життя, власності і територіальної цілісності України.

Поддержите сайт, не проходите мимо рекламы:

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.


4 + 8 =